Εβδομάδα ή βδομάδα // Ουσιαστικό θηλυκού γένους. // είναι το χρονικό διάστημα των επτά συνεχόμενων ημερών (από την Κυριακή ως το Σάββατο), του οποίου η διαδοχική επανάληψη, ανεξάρτητα από το σύστημα των μηνών και των ετών, διαιρεί το χρόνο σε ίσες περιόδους.

...Weekend......ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΜΕΣΟ ΜΕ... ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΡΕΠΟΡΤΑΖ για Εναλλακτική Οικονομία • online

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
............... Οι περισσότεροι από εμάς δεν ζούμε τα όνειρά μας, επειδή ζούμε τους φόβους μας....................................................Les Brown
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Θέματα

Τρίτη 10 Απριλίου 2018

Το Κίνημα Δεν Πληρώνω θα δώσει αγωνιστικό «παρών» την Τετάρτη 11 Απριλίου, στις 10πμ, έξω από το συμβολαιογραφείο της Β. Βαλσαμίδου (Σταδίου 43 Αθήνα), ενάντια σε πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας



Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΡΠΑΓΗΣ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΚΛΙΜΑΚΩΝΕΤΑΙ! ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 11 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 10 π.μ., ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ 43, ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ!

Το Κίνημα Δεν Πληρώνω θα δώσει αγωνιστικό «παρών» την Τετάρτη 11 Απριλίου, στις 10πμ, έξω από το συμβολαιογραφείο της Β. Βαλσαμίδου (Σταδίου 43 Αθήνα), ενάντια σε πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας με τιμή πρώτης προσφοράς 180.000 από την Alpha Bank και δύο ακόμη ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς επαγγελματικής στέγης. Το συγκεκριμένο συμβολαιογραφείο έχει αναλάβει εκατοντάδες ηλεκτρονικούς (και παλαιότερα φυσικούς πλειστηριασμούς) για λογαριασμό των τραπεζών.
Η μαζική παρουσία μας απέναντι στο αδίστακτο κύκλωμα των κορακιών είναι απαραίτητη!
Κάτω τα χέρια από την λαϊκή περιουσία!
Θα νικήσουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ