Εβδομάδα ή βδομάδα // Ουσιαστικό θηλυκού γένους. // είναι το χρονικό διάστημα των επτά συνεχόμενων ημερών (από την Κυριακή ως το Σάββατο), του οποίου η διαδοχική επανάληψη, ανεξάρτητα από το σύστημα των μηνών και των ετών, διαιρεί το χρόνο σε ίσες περιόδους.

...Weekend......ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΜΕΣΟ ΜΕ... ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΡΕΠΟΡΤΑΖ για Εναλλακτική Οικονομία • online

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
............... Οι περισσότεροι από εμάς δεν ζούμε τα όνειρά μας, επειδή ζούμε τους φόβους μας....................................................Les Brown
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Θέματα

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017

Ανεβαίνει κι άλλο ο υδράργυρος σ' όλη την Επικράτεια

Περί του καιρού
Στο δέλτα του Αξιού ποταμού | ΕUROKINISSI / ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ


Αραιές νεφώσεις σχεδόν σε όλη τη χώρα, οι οποίες θα είναι κατά τόπους αυξημένες κυρίως στη δυτική ηπειρωτική χώρα, το Ιόνιο, και το νότιο και ανατολικό Αιγαίο, όπου και θα σημειωθούν και ασθενείς τοπικές βροχές.
Η ορατότητα στην κεντρική και βόρεια χώρα θα είναι τοπικά περιορισμένη κατά τη διάρκεια της νύχτας και προς το τέλος της ημέρας. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή άνοδο. Οι άνεμοι στα πελάγη δεν θα ξεπερνούν τα 6 Μποφόρ.
Η θερμοκρασία στη βόρεια Ελλάδα θα κυμανθεί από 1 έως 15 βαθμούς, στην κεντρική και νότια από 4 έως 16, στα νησιά του Ιονίου από 12 έως 16, στα νησιά του Αιγαίου από 9 έως 16, και στην Κρήτη από 8 έως 17.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νοτιοδυτικές γενικά διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 Μποφόρ, και στο Ιόνιο από νότιες διευθύνσεις 3 έως 5 Μποφόρ.
Στην Αττική αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 7 έως 16 βαθμούς.
Αραιή συννεφιά και στη Θεσσαλονίκη. Κατά τη διάρκεια της νύχτας και προς το τέλος της ημέρας η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 Μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 5 έως 15 βαθμούς.

Πηγή: meteo.gr

http://www.efsyn.gr/arthro/anevainei-ki-allo-o-ydrargyros-1

ΔΙΑΒΑΣΤΕ :
Ποιοί σταθμοί του μετρό θα είναι κλειστοί το Σαββατοκύριακο 4 & 5 Φεβρουαρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ