Εβδομάδα ή βδομάδα // Ουσιαστικό θηλυκού γένους. // είναι το χρονικό διάστημα των επτά συνεχόμενων ημερών (από την Κυριακή ως το Σάββατο), του οποίου η διαδοχική επανάληψη, ανεξάρτητα από το σύστημα των μηνών και των ετών, διαιρεί το χρόνο σε ίσες περιόδους.

...Weekend......ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΜΕΣΟ ΜΕ... ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΡΕΠΟΡΤΑΖ για Εναλλακτική Οικονομία • online

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
............... Οι περισσότεροι από εμάς δεν ζούμε τα όνειρά μας, επειδή ζούμε τους φόβους μας....................................................Les Brown
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Θέματα

Κυριακή 31 Ιουλίου 2016

Η νέα δήμαρχος της Μαδρίτης ακύρωσε 70 διαταγές έξωσης οικογενειών, σε μια χώρα όπου η φούσκα των ακινήτων και το σκάσιμό της είχε αποτέλεσμα δεκάδες χιλιάδες οικογένειες να χάσουν τα σπίτια τους

     ΕΙΔΗΣΕΙΣ     

Η νεοεκλεγείσα αριστερή δήμαρχος της Μαδρίτης ακύρωσε την Τρίτη τις διαταγές έξωσης σε βάρος 70 οικογενειών που ζουν σε εργατικές κατοικίες και εξασφάλισε τη διαμονή άλλων 2.000 οικογενειών σε τέτοιες εστίες, που είχε τεθεί σε κίνδυνο.
Η κίνηση αυτή προστίθεται στα μέτρα που λαμβάνει το δημοτικό συμβούλιο υπό την Μανουέλα Καρμένα, την οποία υποστηρίζει το κόμμα Ποδέμος, υπέρ των προγραμμάτων στέγης σε μια χώρα όπου η φούσκα των ακινήτων και το σκάσιμό της είχε αποτέλεσμα δεκάδες χιλιάδες οικογένειες να χάσουν τα σπίτια τους.

_____________

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ